Chakra VoetMassage

Chakra is een woord uit het oude Sankriet en betekent wiel of rad. Je kunt het voorstellen als een verbinding tussen het fysiek- en het energetisch lichaam.
Je hebt in je fysieke lichaam zeven hoofd-chakra’s en een heleboel kleinere chakra’s, het zijn energiepunten waardoor de energie stroomt. Daarmee neem je informatie in je op en laat je het ook weer los. Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die niet altijd even leuk zijn.

De manier waarop je ermee omgaat, bepaalt of zo’n gebeurtenis een blokkade zal worden. Een blokkade houdt in dat een chakra niet meer open en in beweging is zoals het eigenlijk hoort. Omdat je chakra niet meer in beweging is en de energie niet meer vrijelijk kan stromen, raakt het als het ware verstopt.
In het begin merk je daar misschien niet zoveel van, maar op de langere duur kan dat voor lichamelijke en/of geestelijke problemen gaan zorgen.
Een voorbeeld:
Wanneer de derde chakra, de maag, geblokkeerd is en dit een lange tijd aanhoudt zonder dat er aandacht aan wordt geschonken, dan is de kans groot dat er op een gegeven moment maagklachten gaan optreden. Op het geestelijke vlak zal het inhouden dat je wilskracht en doorzettingsvermogen steeds minder worden..
Als je vijfde chakra, de keel, geblokkeerd is kun je na verloop van tijd problemen krijgen in het keelgebied, b.v. het wegvallen van je stem.

chakra voetmassage kruidenzakjes          deva dama - praktijk chakra voetmassage

Door met chakra’s aan de slag te gaan, krijg je inzicht in je persoonlijkheid en jij alleen bepaalt je eigen groei tempo.

Chakra voetmassage bestaat uit een aantal handelingen

Eerst wordt er vastgesteld op welke chakra er een blokkade zit.
Dan worden warme kruidenzakjes, die corresponderen met de chakra’s op de chakra-punten van uw lichaam gelegd.
Daarna worden de chakra-punten op de voeten met warme kruidenstempels behandeld.
Als afsluiting een warme olie-massage van de voeten, (met de chakra-olie die betrekking heeft op de blokkade).


Zie ook Sabaaydi Massage Basis, Sabaaydi Massage Totaal en Sabaaydi Massage Plus.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki