Sabaaydi Kokosstempel Scrub Massage

Deze kokosstempel scrub massage komt oorspronkelijk uit Thailand en is een zeer ontspannende en heerlijk geurende massage, met een exotisch tintje. Eerst wordt uw huid gescrubt, met een scrubstempel, die gevuld is met vijf kruiden; limoenblad, limoenschil, zeezout, mangostone (bevat 43 xanthonen, dit zijn natuurlijke stoffen die werken als super ANTIOXIDANTEN) en kokosvlokken, deze combinatie herstelt de huid, voorkomt ouderdom verschijnselen en versterkt het immuunsysteem.
Hierdoor worden de dode huidcellen verwijdert en geeft het nieuwe energie.
Na de scrubmassage wordt de behandeling vervolgd met een heerlijke massage met twee verwarmde pure kokosstempels.
De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempelmassage is, die zeer aangenaam aanvoelt.
Door de stempel te verwarmen met stoom komen de krachten en de aroma's van deze kruiden vrij, dit geeft een exotisch vakantie gevoel.
De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht, waardoor rimpels vervagen, tevens geeft het een mooie tint en een zijde zachte huid. Kokos is een natuurlijk antibioticum, is rijk aan anti-oxidanten en kan ingezet worden bij de zeer droge gevoelige huid.
Ook functioneert het als inspiratiebron om emotionele stress los te laten en zo het zelfbewustzijn en de levens energie terug in harmonie te brengen.

De kokosmassage bestaat uit de volgende handelingen:

Een verzorgende wellness behandeling, waar je blij van wordt.Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki